Čo žena potrebuje…alebo ako na jesenné upratovanie v exteriéri

Pozerajte na tú radosť, žena potrebuje presne toto! Silný, výkonný stroj s nastaviteľným tlakom, ktorý dokáže obsluhovať.

Ako som ju chytila do ruky, tak som vedela, že ju nikdy neopustím. Zobrala som ju i k mojim rodičom na zoznámenie a to sme spolu „randili“ možno len dva dni. Dokonca som ich s ňou zoznámila skôr ako s Liborom.

Nie…nebojte sa, nenastáva žiadna prevratná vec v mojom vzťahu…reč je o wapke, odborne napísané o vysokotlakovom čističi, konkrétne „Kärcher 4 Full Control Car&Home Splash Guard s ukazovateľom tlaku na pištoli – pre vhodný tlak na každý povrch“ priamy link https://www.kaercher.com/sk/home-garden/vysokotlakove-cistice/vysokotlakovy-cistic-k-4-full-control-car-home-splash-13240130.html .

Nikdy by som nepovedala, že budem mať radosť z wapky! Ja! Eva, ktorá kedysi nešla ani smeti vysypať pred dom, kde ma mohol vidieť tak akurát susedov pes a kozy bez toho, aby som si dala make-up. Chápete to? No pred pár rokmi by som tomu neverila ani ja, ale vekom sa menia naše potreby.

Wapku viem obsluhovať a poskladať sama, jednoducho a aj meniť príslušenstvo. Ide to klikom, hadica sa zapína rýchlospojkou, led display na rukoväti zaujal hlavne chlapcov.

Bol ma obkuknúť Libor s kamarátom štýlom: „Poď sa pozrieť čo robí moja žena na terase!“ Bola som v montérkach (jeho) a striekala som čo sa dalo. Kamarát mi ukázal nadstavec, ktorým vyčistil i staré drevo a zároveň som dostala hneď za úlohu objednať mu nadstavec na terasučistiaci prostriedok , že ak tam mám nejakú zľavu.

No veruže mám a idem ju využiť i ja. S kódom MAMANATRETIU1 máte naprodukty Home and Garden (okrem novinky FC 7) vo výške 20% a a na kategóriu Park and City vo výške 30 %. Platnosť kupónu je obmedzená na dni 27.11.-30.11.2020 . Vzťahuje sa na nezľavnené produkty.

Zároveň v dňoch platnosti kupónu je akciový Yellow weekend, kde vás čakajú výrazné zľavy https://www.kaercher.com/sk/yellow-weekend-2020.html .

Stihla som vyčistiť dlažbu u našich, betónovú kocku na ktorej si niekoľko desaťročí rástol mach – išiel dole ľahko ako maslo z chleba. Našu terasu od blata a nečistôt z rezania dlažby, parapety od stavebného prachu o ktorom som si myslela, že dole nepôjde nikdy, starý záhradný nábytok. Fakt som nadšená, dokonca hľadám, čo ďalšie budem čistiť, nepotrebujete niečo vyčistiť? 😀

Na jar sa chystám čistiť fasádu, určite bude ako po každej zime oprskaná od blata. Záhradný domček chlapcov dostáva tiež riadne zabrať. Teší ma to, že nemusím chodiť po kolenách a čistiť drevo a dlažbu s kefou v ruke. Áno je to skvelý tréning, ale s wapkou to ide rozhodne lepšie a ľahšie.

Zaujala i chlapcov a v nepozorovanej chvíli sa jej ujal i Kristiánko. Nebránila som mu. Vrčiaci stroj, ktorý strieka vodu je pre malých i veľkých veľká motivácia. Teda – práca bez nátlaku a prehovárania.

Z čoho sa tešíte vy, žienky moje? Potešil by vás alebo vašu polovičku takýto darček?

Čo vám môžem za seba odporučiť je ešte čistič okien, ten ste u mňa videli už viackrát, mám ho roky a so zľavou sa fakt oplatí. Ja mám konkrétne tento https://www.kaercher.com/sk/home-garden/aku-cistice-na-okna.html . Svoj som dostala od Libora pod stromček a fakt to bol mega darček.

Čistím ním okná, zrkadlá, kuchynskú linku, myslím dvierka, obklad, odsávam vodu, ktorá sa vie vytvoriť na oknách, keď vonku mrzne.  

Ešte mám zálusk na elektrickú škrabku na ľad táto https://www.kaercher.com/sk/home-garden/elektricka-skrabka-na-lad.html  (Libor dostane ako darček pod stromček) . Moje srdce piští po robotickom vysávači, https://www.kaercher.com/sk/home-garden/roboticke-vysavace/roboticky-vysavac-rc-3-11982030.html , ale na ten musím ešte došetriť…

Snažím sa vás inšpirovať praktickými darčekmi, ktoré vám budú slúžiť roky. Verím, že sa vám páčia a poteší ma spätná väzba od vás :-).

 


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *